Huutaako paljas kaulasi

Asioidessani asiakkaitteni vaatekaapeilla käymme läpi myös korut – mikäli niitä on! Lukuisilla naisilla korujen käyttö rajoittuu hyvin minimiin. Häälahjaksi vuosia sitten saatu kultainen kaulakoru, pienet korvanapit tai metallinen rannekoru. Näitä sitten pidetään uskollisesti vuodesta toiseen kaikkien asujen kanssa. Toisilla puolestaan on koruja joka lähtöön: kultaa, hopeaa, terästä, puuta, kiveä, muovia tai aitoja jalokiviä. Tällaisesta arsenaalista on helppo poimia eri asukokonaisuuksien täydentäjiä.

Suurin osa säilyttää korujaan makuhuoneen alimmassa laatikossa, kylpyhuoneen seinällä tai vaathuoneen oveen rakennetussa korutelineessä. Eräs espoolainen rouva oli laittanut kaikki korunsa tyylikkäisiin kehyksiin makuuhuoneensa seinille.Taulutkin olivat kuin koruja.

Nykyjään korujen materiaalilla ei niinkään ole väliä, kunhan ne sopivat kantajansa tyyliin ja kokonaisuuteen. Huonosti valmistettu koru puolestaan näyttääkin halvalta. Korujen valinnassa persoonallisuutesi on tärkeintä. Kertooko se tyylistäsi? Onko korut tavaramerkkisi? Miellyttääkö korun malli ja väri silmääsi? Yhtä tärkeää kuin korun valinta on myös asun valinta tilanteen mukaan. Rento tyyli, työpukeutuminen ja päiväkäyttö poikkeaa ilta-asuista sekä näyttävimmistä koruista.

Paras korujen muoto löytyy kasvojesi mallista. Korujen muoto korvissa ja kaulalla myötäilee kasvojesi muotoa ja tekee kokonaisuudesta harmoonisen. Oletko pyöreäkasvoinen, kulmikas vai timantti on helppo tarkastaa kurkistamalla peiliin.

Turhan usein näkee eri ikäisillä naisilla tyhjyyttään ammottavia kaula-aukkoja, jotka huutavat kaulakorua! Kaunis kaula olisi entistä näyttävämpi ja kasvoihin tulisi vaihteeksi persoonallisuutta vaikka roikkuvilla korvakoruilla. Olisiko nyt hyvä aika tutkia oman korulippaan sisältö, ottaa parhaimmat korut käyttöön ja laittaa ne rohkeasti huutamaan huomiota ihailevien katseiden kera?

Leave a comment