Go green!

Alkaneen vuoden 2017 väriksi on valittu vihreä. Oikealta nimeltään Greenery. Väri tulee olemaan vahvasti läsnä niin pukeutumisessa, sisustamisessa kuin taiteessakin. Vihreä symboloi uutta alkua ja herättelee kevääseen. Vihreä väri ohjaa meitä kiinnittämään huomiota luontoon sekä ympäristöön. Vuoden väri innostaa uuteen myös suhteiden luomisessa, taloudessa sekä omassa pukeutumisessa.

Vihreä mielletään hyvin helposti Kevään ja Syksyn värikarttoihin. Sävyt, kuten oliivi, sammal, lehdet ja omena näkyvät vahvasti näiden vuodenaikojen väripaleteissa. Kesä- ja Talvityypeillä ei  kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä vihreä näyttäytyy myös heidän värikartoissaan. Syvä metsän vihreä, petroli, havu tai jaden vihreä ovat viileiden vuodenaikojen muotisävyjä pukeutumisessa.

Greenery on loistava väripilkku harmaan kaamoksen jälkeen niin arkeen kuin juhlaan. Pue yllesi jaden vihreä pusero tai poolo ja yhdistä se esimerkiksi neutraaliin alaosaan. Kiedo itsesi, oliivin vihreään neuletakkiin ja laita kaveriksi vaikka kukallinen leninki. Kevään juhlissa voit yllättää ruohon vihreällä silkki- tai satiinileningillä sekä saman sävyisillä koruilla. Go green!

 

 

 

Leave a comment